De evenementen van EBP – themadagen rond overheidsopdrachten – bieden al wie in aanraking komt met overheidsopdrachten de ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen.

Elke Tender Day wekt de belangstelling van meer dan 250 mensen en is dus de uitgelezen ontmoetingsplaats over overheidsopdrachten. Het is een unieke gelegenheid om te netwerken met collega's en om de heikele en relevante vraagstukken van overheidsopdrachten te bespreken.Dit zijn de eerstvolgende evenementen:

Congres Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening

Tijdens het Congres Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening op donderdag 20 september  komt u alle nieuwigheden te weten die belangrijk zijn in verband met stedenbouw en ruimtelijke ordening . Laat u inspireren door experts in uw vakgebied en verruim uw kennis.

Sustainable Tender Day

Tijdens de Sustainable Tender Day op donderdag 4 oktober komt u alle laatste nieuwigheden te weten over duurzame overheidsopdrachten. Laat u inspireren door experten in uw vakgebied en verruim uw kennis.

National Tender Day

Tijdens de National Tender Day op donderdag 25 oktober  komt u alle nieuwigheden te weten over overheidsopdrachten. Stel uw persoonlijk programma samen en laat u inspireren door experts in uw vakgebied. 

Insurance Day

Kom alle nieuwigheden te weten over verzekeren bij overheidsopdrachten tijdens de Insurance Day op donderdag 8 november. Laat u inspireren door experts in uw vakgebied en verruim uw kennis.

Verzekeren in de bouw

Congres voor het Openbaar Ambt

Verruim uw HR-kennis tijdens Congres voor het Openbaar Ambt op donderdag 22 november 2018. Laat u inspireren door experts in uw vakgebied en wordt een kenner van soft skills.

Healthcare Tender Day

Kom alle nieuwigheden te weten over overheidsopdrachten in de gezondheidssector tijdens de Healthcare Tender Day op donderdag 29 november. Laat u inspireren door experts in uw vakgebied en verruim uw kennis.

BIM Awards

Heeft u vragen ? Laat ons u helpen!

Bel ons op 02 894 56 05 of stuur ons uw bericht.Prospectie dankzij EBP !

EBP is een Europese groep die marktleider is op het vlak van informatie over en begeleiding bij overheidsopdrachten.

Onze events kenmerken zich door een focus op actuele regelgeving en de impact die deze hebben in de praktijk.

Een groot publiek van professionals uit de publieke- en privésector weet ons hierdoor keer op keer te vinden en bezoekt in groten getale onze events.

Geïnteresseerd om uw bedrijf te presenteren aan uw nieuwe klanten ?

 
Meer informatie