De evenementen van EBP – themadagen rond overheidsopdrachten – bieden al wie in aanraking komt met overheidsopdrachten de ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen.

Elke Tender Day wekt de belangstelling van meer dan 250 mensen en is dus de uitgelezen ontmoetingsplaats over overheidsopdrachten. Het is een unieke gelegenheid om te netwerken met collega's en om de heikele en relevante vraagstukken van overheidsopdrachten te bespreken.Dit zijn de eerstvolgende evenementen:

Construction Day

Sustainable Day

Sustainable Tender Day

De eerste editie van de Sustainable Tender Day brengt de private en publieke sector samen. Alle topics inzake duurzaamheid en duurzame overheidsopdrachten staan op het agenda.

Insurance Day

Insurance Day

De derde editie van de Insurance Day verenigt alle actoren – publiek en privé – die betrokken zijn bij verzekeringen, hun wetgeving, de jurisprudentie en de nieuwste verplichtingen bij overheidsopdrachten.

Patrimonium Day

Publica Awards

De Publica Awards vormen de afspraak van het jaar voor vertegenwoordigers van de openbare sector en besturen en voor alle actoren en dienstverleners die gelinkt zijn aan openbare diensten.

IT Day

Congres voor het Openbaar Ambt

Congres voor het Openbaar Ambt

SMART Admins

National Tender Day

National Tender Day 2018

Dit jaar organiseren we de 11de editie van de National Tender Day, het grootste evenement in België over overheidsopdrachten.

Jaarlijks komen er meer dan 600 experten binnen overheidsopdrachten samen om met elkaar te discussiëren en te praten over de meest recente evoluties.

Communication Day

Healthcare Tender Day

Healthcare Tender Day

Elk jaar brengt de Healthcare Tender Day alle Belgische experten en publieke actoren samen om de laatste nieuwigheden in de gezondheidssector te ontdekken en te bespreken.


BIM Awards

Heeft u vragen ? Laat ons u helpen!

Bel ons op 02 894 56 05 of stuur ons uw bericht.Prospectie dankzij EBP !

EBP is een Europese groep die marktleider is op het vlak van informatie over en begeleiding bij overheidsopdrachten.

Onze events kenmerken zich door een focus op actuele regelgeving en de impact die deze hebben in de praktijk.

Een groot publiek van professionals uit de publieke- en privésector weet ons hierdoor keer op keer te vinden en bezoekt in groten getale onze events.

Geïnteresseerd om uw bedrijf te presenteren aan uw nieuwe klanten ?

 
Meer informatie