De evenementen van EBP – themadagen rond overheidsopdrachten – bieden al wie in aanraking komt met overheidsopdrachten de ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen.

Elke Tender Day wekt de belangstelling van meer dan 250 mensen en is dus de uitgelezen ontmoetingsplaats over overheidsopdrachten. Het is een unieke gelegenheid om te netwerken met collega's en om de heikele en relevante vraagstukken van overheidsopdrachten te bespreken.Dit zijn de eerstvolgende evenementen:

Congres Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening

Congres Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening 2018

Elk jaar verenigt het Congres Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening alle experten en publieke actoren binnen België. Er wordt informatie uitgewisseld en de laatste nieuwigheden omtrent stedenbouw en ruimtelijke ordening worden besproken.

Sustainable Tender Day

Sustainable Tender Day

De eerste editie van de Sustainable Tender Day brengt de private en publieke sector samen. Alle topics inzake duurzaamheid en duurzame overheidsopdrachten staan op het agenda.

National Tender Day

National Tender Day 2018

Dit jaar organiseren we de 11de editie van de National Tender Day, het grootste evenement in België over overheidsopdrachten.

Jaarlijks komen er meer dan 600 experten binnen overheidsopdrachten samen om met elkaar te discussiëren en te praten over de meest recente evoluties.

Insurance Day

Kom alle nieuwigheden te weten over verzekeren bij overheidsopdrachten tijdens de Insurance Day op donderdag 8 november. Laat u inspireren door experts in uw vakgebied en verruim uw kennis.

Congres voor het Openbaar Ambt

Congres voor het Openbaar Ambt

Verruim uw HR-kennis tijdens het Congres voor het Openbaar Ambt op donderdag 22 november. Laat u inspireren door experts in uw vakgebied en word zelf de manager ter zake.

Healthcare Tender Day

Healthcare Tender Day

Elk jaar brengt de Healthcare Tender Day alle Belgische experten en publieke actoren samen om de laatste nieuwigheden in de gezondheidssector te ontdekken en te bespreken.


BIM Awards

Heeft u vragen ? Laat ons u helpen!

Bel ons op 02 894 56 05 of stuur ons uw bericht.Prospectie dankzij EBP !

EBP is een Europese groep die marktleider is op het vlak van informatie over en begeleiding bij overheidsopdrachten.

Onze events kenmerken zich door een focus op actuele regelgeving en de impact die deze hebben in de praktijk.

Een groot publiek van professionals uit de publieke- en privésector weet ons hierdoor keer op keer te vinden en bezoekt in groten getale onze events.

Geïnteresseerd om uw bedrijf te presenteren aan uw nieuwe klanten ?

 
Meer informatie