Overheidsopdrachten : Publieke Sector : 

De analyse van de offertes

Bekijk de volledige lijst

Waarom?

De analyse en evaluatie van de offertes is een sleutelmoment in de aankoopprocedure en het is niet altijd gemakkelijk om die analyses te verrichten. Het doel van deze opleiding is om u wegwijs te maken in de complexe procedures door u de te volgen richtlijnen mee te geven, evenals de tips en trucs die u moeten helpen om keuzes te maken die beantwoorden aan de regels, de vastgelegde criteria en de goede praktijken.

Voor wie?

Deze opleiding helpt recent aangeworven personen (juristen, administratieve krachten, technici, leidende ambtenaren …) om te begrijpen hoe het selectieproces en dat van de toewijzing van een overheidsopdracht in zijn werk gaat. U zult in staat zijn om uw kennis onmiddellijk in de praktijk om te zetten in uw dagelijkse werk.
De opleiding helpt ook meer ervaren personen om betere resultaten te behalen en hun praktijken aan de nieuwe regelgeving aan te passen.


Voorkennis

GEVORDERDEN

Programma

Nieuw programma


Na afloop van de opleiding kunt u een geschikte analysemethodologie uitwerken, een compleet gunningsverslag opmaken met betrekking tot de selectie- en toewijzingsprocedure van een overheidsopdracht en uw keuze motiveren, met inachtneming van alle rechtsregels. Volgende punten komen aan bod:
het juridische kader
de indiening en opening van offertes
opmaak van het gunningsverslag
het sluiten van de overheidsopdracht


PLUS

  • Na ontvangst van uw inschrijving, sturen we u een vragenlijst toe waarin we peilen naar uw specifike wensen en verwachtingen, teneinde de opleiding beter te kunnen afstemmen op uw behoeften.
  • U keert niet alleen terug naar huis met de nodige kennis en een complete cursus, maar ook met één of meerdere tools (boeken, fihes, schema’s, modeldocumenten ...) die u zullen helpen om de opgedane kennis gemakkelijk in de praktijk toe te passen.

Data en locaties voor deze opleiding

Elsene
NL
08/11/2018
09:00 - 17:00
Inschrijven
Ixelles
FR
13/11/2018
09:00 - 17:00
Inschrijven

Praktische informatie

Duur: 1 dag - 7u00
Donderdag 8 november 2018
Prijs voor bedrijf : 750.00 € (excl. BTW)
Prijs voor overheid : 450.00 € (excl. BTW)
Inbegrepen:

Meer informatie:

Extra informatie

Stay in touch!

  • Facebook
  • Twitter
  • linkedIn

Heeft u vragen ? Laat ons u helpen!

Bel ons op 02 894 56 05 of stuur ons uw bericht.