Overheidsopdrachten : Privé Sector : 

Coaching ¦ Succesvol inschrijven op overheidsopdrachten

Bekijk de volledige lijst

Waarom?

Bent u ervaren in het inschrijven op overheidsopdrachten, maar wilt u meer opdrachten binnenhalen? De oplossing zit zeker in de presentatie en de structuur van uw offertes. U brengt uw offertes mee naar de opleiding en de lesgever zal ze gebruiken om de sterke en zwakke punten hiervan te analyseren en zo samen mogelijke verbeterpunten te bepalen. Vertrek na de opleiding met concrete en effectieve methodieken en hulpmiddelen.

Voor wie?

De workshop is speciaal bedoeld voor inschrijvers die de techniek van overheidsopdrachten beheersen, maar meer opdrachten willen binnenhalen door hun offerte helder, wervend en klantgericht te formuleren. Van de deelnemers wordt dus verwacht dat ze ervaring hebben met overheidsopdrachten.

Voorkennis

Basiskennis van de regelgeving van overheidsopdrachten is gewenst of de opleiding “De basisprincipes van de regelgeving overheidsopdrachten” gevolgd hebben & "Commercieel aanpak van overheidsopdrachten".

Programma

Tijdens deze workshop leert u uw offerte zo op te maken dat uw aanbod beter aansluit op de wensen en belevingswereld van de aanbestedende overheid. U leert er vaak voorkomende fouten te vermijden en u gaat naar huis met de nodige kennis om uw offerte helder, wervend en klantgericht te formuleren.

PLUS

Na ontvangst van uw inschrijving, sturen we u een vragenlijst toe waarin we peilen naar uw specifieke wensen en verwachtingen, om zo de opleiding beter te kunnen afstemmen op uw behoeften. U keert niet alleen terug naar huis met de nodige kennis en een complete cursus, maar ook met één of meerdere tools (boeken, fiches, schema’s, modeldocumenten ...) die u zullen helpen om de opgedane kennis gemakkelijk in de praktijk toe te passen.

INFO

Er is slechts plaats voor 6 personen per sessie. Idealiter zijn al deze personen uit verschillende sectoren afkomstig. Zo krijgt u volop nieuwe ideeën, invalshoeken en inspiratie om voor uw volgende offerte een perfecte tekst op te stellen die uw slaagkans aanzienlijk vergroot.

Data en locaties voor deze opleiding

Brussel
NL
08/10/2019
09:00 - 17:00
Inschrijven
Bruxelles
FR
08/10/2019
09:00 - 17:00
Inschrijven
Antwerpen
NL
19/11/2019
09:00 - 17:00
Inschrijven
Namur
FR
19/11/2019
09:00 - 17:00
Inschrijven

Praktische informatie

Duur: 1 dag - 7u00
Donderdag 13 juni 2019
Prijs voor bedrijf : 950,00 € (excl. BTW)
Prijs voor overheid : 950,00 € (excl. BTW)
Inbegrepen: Koffiepauze, Lunch, Up-to-date cursusmateriaal

  • Koffiepauze
  • Lunch
  • Up-to-date cursusmateriaal

Meer informatie:

Extra informatie

Stay in touch!

  • Facebook
  • Twitter
  • linkedIn

Heeft u vragen ? Laat ons u helpen!

Bel ons op 02 894 56 05 of stuur ons uw bericht.