Overheidsopdrachten : Publieke Sector : 

Opstellen van bestekken

Bekijk de volledige lijst

Waarom?

Het bestek is het belangrijkste opdrachtdocument bij de gunning van een overheidsopdracht. Het bevat alle bijzondere clausules die van toepassing zijn op de opdracht, zowel contractueel, administratief als technisch. Een slecht opgesteld bestek kan voor heel wat problemen zorgen.

Voor wie?

Deze opleiding stelt medewerkers die hun functie opnemen binnen een aankoopdienst overheidsopdrachten (juristen, administratieve krachten, technici, leidende ambtenaren …) en die al met overheidsopdrachten hebben gewerkt, in staat om op professionele wijze bijzondere bestekken op te maken.
U zult in staat zijn om uw kennis onmiddellijk in de praktijk om te zetten in uw dagelijkse werk. De opleiding helpt de deelnemers om betere resultaten te behalen en hun praktijken aan de nieuwe regelgeving aan te passen.

Voorkennis

Basiskennis van overheidsopdrachten vereist OF volg de opleiding: Het ABC van overheidsopdrachten of gelijkwaardige kennis hebben.

Programma

Na deze praktijkopleiding bent u in staat om een inhoudelijk sterk en gestructureerd bestek op te maken. Dit betekent een garantie voor een beter resultaat van uw overheidsopdrachten en winst op lange termijn. Volgende elementen komen aan bod:

  • een goed bestek opmaken, stap voor stap
  • de onmisbare onderdelen van het bestek
  • de valkuilen en hoe die te vermijden

PLUS  

Na ontvangst van uw inschrijving, sturen we u een vragenlijst toe waarin we peilen naar uw specifieke wensen en verwachtingen, om de opleiding beter te kunnen afstemmen op uw behoeften.

U keert niet alleen terug naar huis met de nodige kennis en een complete cursus, maar ook met één of meerdere tools (boeken, fiches, schema’s, modeldocumenten ...) die u zullen helpen om de opgedane kennis gemakkelijk in de praktijk toe te passen.  

Data en locaties voor deze opleiding

Brussel
NL
21/01/2020
09:00 - 17:00
Inschrijven
Bruxelles
FR
28/01/2020
09:00 - 17:00
Inschrijven

Praktische informatie

Duur: 1 dag - 7u00
Dinsdag 20 augustus 2019
Prijs voor bedrijf : 450,00 € (excl. BTW)
Prijs voor overheid : 450,00 € (excl. BTW)
Inbegrepen: Koffiepauze, Lunch, Up-to-date cursusmateriaal

  • Koffiepauze
  • Lunch
  • Up-to-date cursusmateriaal

Meer informatie:

Extra informatie

Stay in touch!

  • Facebook
  • Twitter
  • linkedIn

Heeft u vragen ? Laat ons u helpen!

Bel ons op 02 894 56 05 of stuur ons uw bericht.