Stel uw producten voor aan aankopers uit de publieke sector !

Welke mogelijkheden heeft u om u te presenteren aan AANKOPERS UIT DE PUBLIEKE SECTOR ?

 

EBP is een Europese groep die marktleider is op het vlak van informatie over en begeleiding bij overheidsopdrachten. De hoofdzetel van EBP is gevestigd in Jette, Brussel.


Duizenden bedrijven in België, Nederland en Frankrijk kiezen voor EBP voor het opvolgen van overheidsopdrachten via op maat gemaakte abonnementsformules. EBP staat voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid door de manuele controle en classificatie van elke aanbestedingsaankondiging.


Onze events kenmerken zich door een focus op actuele regelgeving en de impact die deze hebben in de praktijk. Een groot publiek van professionals uit de publieke- en privésector weet ons hierdoor keer op keer te vinden en bezoekt in groten getale onze events.


Deze events bieden u de ultieme mogelijkheid om :

  • aankopers uit de publieke sector te ontmoeten,
  • uzelf bekend te maken binnen deze moeilijk bereikbare sector,
  • uw diensten of producten optimaal ter presenteren en
  • nieuwe contacten te leggen die de basis vormen van uw nieuwe contracten !
 

Geïnteresseerd om uw bedrijf te presenteren aan uw nieuwe klanten ?

 

Bereik direct uw doelgroep. Onze congressen bieden verschillende effectieve prospectiemogelijkheden. Bovendien geniet u van extra visibiliteit in onze communicatie.
Mis deze kans niet om uw nieuwe klanten te ontmoeten en om uw producten en diensten aan hen voor te stellen.

Ontdek hier de verschillende prospectiemogelijkheden om uw bedrijf voor te stellen aan uw nieuwe potentiële klanten.

Voor meer informatie stuur een mail naar prospecting@ebp.be of bel ons op het nummer 02/894 59 05

Uw prospectiemogelijkheden

Zij stellen hun vertrouwen in ons

Publilink

Publilink

Publilink is het netwerk en de portaalsite van en voor de openbare besturen.

Pfizer

Pfizer

Pfizer ontdekt, ontwikkelt, produceert en verdeelt innovatieve vaccins en geneesmiddelen die de levensverwachting en de levenskwaliteit van mens en dier verbeteren in elke fase van het leven.

Euroclean

Euroclean

Euroclean is een toonaangevend schoonmaak- en facilitair bedrijf in België. Groot genoeg om met multinationals te werken, flexibel genoeg om met uw KMO, school of publieke instelling te werken.

Samsung

Samsung

Samsung Electronics is uitgegroeid tot een internationaal toonaangevend IT-bedrijf, met meer dan 200 dochterondernemingen wereldwijd. Samsung levert zowel huishoudelijke apparatuur zoals tv's, beeldschermen, printers, koelkasten en wasmachines alsook producten voor mobiele communicatie, zoals smartphones en tablets.

Leaseplan

Leaseplan

Leaseplan is pionier in leasing en wagenparkbeheer en is uitgegroeid tot marktleider in België. Als marktleider beheert LeasePlan een vloot van meer dan 50.000 voertuigen.

Daf

Daf

DAF Trucks is een fabrikant van trucks. Het bedrijf heeft zijn reputatie opgebouwd op het gebied van de ontwikkeling, productie, verkoop en service van in de bedrijfstak van toonaangevend transportmaterieel.

ISS

ISS

Sinds zijn oprichting in 1901 groeide ISS uit tot een van de belangrijkste spelers op het vlak van Facility Management.

CWS boco

CWS boco

CWS-boco levert full service dienstverlening. Bedrijven hoeven niet te investeren, maar huren hun producten. Huur bv handdoekautomaten, zeepdispensers voor de sanitaire hygiëne of wet floor mops.